Hvad tilbyder vi? 

Vi gennemfører uddannelsesforløb for bl.a. personale på genbrugspladser, renovationsmedarbejdere og affaldsansvarlige i virksomheder. Derudover tilbyder vi også forløb målrettet hele jeres organisation. Hos os finder du altid et velunderbygget uddannelsesforløb sammensat specifikt til at løse jeres udfordringer. Vi har mange års erfaring med at sammensætte undervisning, så det skaber praktiske og holdbare resultater.

Econets konsulenter er nærværende undervisere og kender arbejdsgange, fraktioner, osv. på genbrugspladser og i virksomheder. Undervisningen er varieret, inddragende og i øjenhøjde. Vi har gode erfaringer med at skabe engagement, arbejdsglæde, bedre arbejdsgange og ikke mindst bedre sortering. Vores erfaring er, at affalds- og ressourcemedarbejdere som er gode til at vejlede omkring sortering, netop er nøglen til bedre sortering og en højere genanvendelsesprocent hvad enten det er på en genbrugsplads, i en kommune eller i en virksomhed.

Læs mere om vores forløb her på siden. 

Genbrugsvejledere

Genbrugsvejlederne har en helt central rolle for, hvordan borgerne sorterer på landets genbrugspladser. I takt med at genbrugspladserne har udviklet sig – har rollen som genbrugsvejleder det også. En genbrugsvejleder skal kunne håndtere mange forskellige typer af opgaver – herunder håndtere de mange forskellige borgere der besøger pladserne. Vi tilbyder forskellige uddannelsesforløb til genbrugsvejledere, som klæder dem på til at løfte de forskellige opgaver, der er på en genbrugsplads. Vores forløb er tilpasset genbrugsvejledernes rolle og behov. I vores uddannelsesforløb inddrager vi genbrugsvejledernes daglig arbejde og rutiner for at skabe et forløb, der giver værdi og mening for den enkelte.

Vores erfarne undervisere har sammensat en bred vifte af uddannelsesforløb, som alle afspejler kompetencer, vi ved, er vigtige for netop genbrugsvejledere. Et uddannelsesforløb vil altid blive tilpasset netop jeres behov og ønsker. Du kan læse mere om de forskellige forløb her:

 

Driftsledere

Vores driftslederuddannelse er skræddersyet til at imødekomme de udfordringer og ansvarsområder, som driftsledere på genbrugspladserne skal levere på i deres daglige arbejde. Vores mål er at styrke driftslederne på genbrugspladserne, så de er bedre rustet til at lede deres teams og håndtere de udfordringer, de møder i den daglige drift.

 

Renovationsmedarbejdere

Vores uddannelse for renovationsmedarbejdere er skræddersyet til at tackle de daglige udfordringer og ansvarsområder, som renovationsmedarbejdere står over. Målet med uddannelsen er at styrke renovationsmedarbejdernes rolle som ambassadører for både renovatøren og kommunen. Vi fokuserer på vigtige færdigheder som adfærd, god borgerkontakt, teamwork, konflikthåndtering og et sundt arbejdsmiljø, så medarbejderne er bedre rustet til at håndtere de udfordringer, de møder i deres daglige arbejde.

 

Organisationsudvikling

Vores tilgang til organisationsudvikling fokuserer på at forbedre effektivitet og arbejdsglæde ved at engagere hele organisationen. Vi tilpasser vores forløb til jeres specifikke udfordringer og fremmer aktiv deltagelse på tværs af forskellige forretningsområder gennem workshops om samarbejde, kropssprog, konflikthåndtering og mere.

 

Viceværter og ejendomsfunktionærer 

Vores uddannelsesforløb for viceværter og ejendomsfunktionærer centrerer sig om brugerkontakt, samarbejde og affaldshåndtering, inklusive kontraktgennemgang. Vi tilpasser undervisningen til lokale behov og lovgivning, og skaber praktiske moduler med fokus på erfaring, refleksion og konkrete anvendelser.

 

Affalds- og ressourceansvarlige i virksomheder

Econet uddanner affalds- og ressourceansvarlige i virksomheder med fokus på opdatering af affaldshåndtering og kompetenceudvikling. Vores forløb inkluderer kontraktgennemgang, evaluering af affaldsløsninger, forslag til forbedret affaldssortering, samt ESG-afrapportering, alt tilpasset virksomhedens specifikke behov.

 

Rådmandsgade 45A, 2. sal
2200 København N
Telefon: +45 45 88 20 96
Email: econet@econet.dk